Информации за испорака

Како да нарачате ?

Лесно и едноставно. Одберете ги Вашите омилени производи, оставете ги вашите податоци ( име презиме , контакт и локација) и на вашата електронска пошта ќе Ви стигне потврда за Вашата нарачка со листата на производи што сте ги избрале.

По прием на нарачката, истата ќе ја добиете во рок до 5 работни дена.

Нарачки направени во Петок после 12 часот , како и за време на викенди и неработни денови, пресметката за ситгнување на нарачката почнува од првиот работен ден.  

Цената на доставата зависи од тежината и обемот на пратката како и од зоната каде што треба да биде испорачана. 

Во моментот соработуваме со Карго Експрес. 

Зона 1 : Битола, Прилеп, Скопје, Кавадарци, Неготино, Велес, Тетово, Гостивар, Кичево, Струга,Охрид, Ресен, Гевгелија, Валандово, Струмица, Раовиш, Штип, Градско, Куманово, Св.Николе, Кочани, Виница, Демир Хисар, Демир Капија, Берово, Пехчево, Делчево, Македонска Каменица, Пробиштип, Кратово, Крива Паланка, Дебар, Крушево, Македонски Брод, Богданци, Ново Село и Боговиње. Тука спаѓаат и селата кои се оддалечени 5 км од горенаведените градови. 
Зона 2: Населени места со оддалеченост до 20 км од горенаведените дестинации. 

Цените на достава до врата се според килажа и обем на нарачката и тоа: 

Тежина до 1кг и волумен до 0,005м3 - зона 1- 130 денари 
Тежина од 1 до 4 кг и волумен над 0,005-0,03м3 -зона 1 -130 денари
Тежина од 5 до 10 кг и волумен над 0,03 до 0,04м3 - зона 1- 140 денари 
Тежина од 10 до 20 кг и волмуен над 0,04-0,06м3- зона 1 -160 денари 
Тежина од 20 до 30 кг и волумен над 0,06 до 0,09м3 - зона 1 -180 денари 
Тежина од 30 до 40кг и волумен над 0,09 до 0,11м3 -зона 1 -200 денари 
Тежина од 40 до 50 кг и волумен над 0,11 до 0,15м3 - зона 1-250 денари 

За зона 2 се доплаќа на овие цени уште 150 денари. 

Ви благодариме на довербата и ги очекуваме вашите нарачки. 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон - Пет: 10:00 до 19:00
Сабота: 10:00 до 15:00

Вет Свет
Никола Тримпаре 27
Скопје, Македонија

Google map link

Контакт

  • +389(0)23161019
  • info@vetsvet.mk

Facebook

Vet Svet © 2022. UKION SHOPS